VINOPROVA

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Veilig online betalen met creditcard bij VINOPROVA

Mijn winkelwagen

Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Privacy policy

Uw privacy is voor VINOPROVA van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.vinoprova.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met VINOPROVA

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij uw Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.
Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.
Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. U kunt in ons apart beveiligingsbeleid lezen hoe wij uw privacy beschermen.

Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet J.C.D. Pronk en is bereikbaar per e-mail op joop.pronk@hetnet.nl en per telefoon op 0180 444 595 voor al uw vragen en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

  • U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

VINOPROVA
Vijfkamp 37
2924 VP Krimpen aan den IJssel
info@vinoprova.nl
0180 444 595


  Top 5: Best verkocht in Q 3 2018.                  

   Uitzonderlijke goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  1. Cesanese Le Piantate

    Cesanese Le Piantate

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2017
    € 10,90
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 62,78
  2. Ripasso Superiore

    Ripasso Superiore

    Wijnhuis:

    Aldegheri

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2015
    € 17,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 106,50
  3. Pinot Grigio Südtirol

    Pinot Grigio Südtirol

    Kleur:

    Wit

    Jaargang:

    2016
    € 14,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 88,50
  4. Falanghina del Molise ‘’Fannia”
    Prijs per doos: € 71,40
  5. Barbera D’Alba Superiore

    Barbera D’Alba Superiore

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2015
    € 15,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 94,50
  1. Cesanese Le Piantate

    Cesanese Le Piantate

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2017
    € 10,90
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 62,78
  2. Ripasso Superiore

    Ripasso Superiore

    Wijnhuis:

    Aldegheri

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2015
    € 17,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 106,50
  3. Pinot Grigio Südtirol

    Pinot Grigio Südtirol

    Kleur:

    Wit

    Jaargang:

    2016
    € 14,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 88,50
  4. Falanghina del Molise ‘’Fannia”
    Prijs per doos: € 71,40
  5. Barbera D’Alba Superiore

    Barbera D’Alba Superiore

    Kleur:

    Rood

    Jaargang:

    2015
    € 15,75
    inclusief BTW
    Prijs per doos: € 94,50

VINOPROVA

Wij bieden vol trots en vaak vol verwachting onze geselecteerde Italiaanse wijnen aan, wellicht omdat wij hiermee een heilige profane rite, bijna zo oud als mensenheugenis, hernieuwen.

 

Een wijnfles is de glazen hoeder van een jaar van zon, wind en fruitaroma's en punctuele, vakkundige en gepassioneerde handelingen van de wijnboer. Dan volgt de zwijgende stilte, het afwachten.

 

Het brede kwaliteitsassortiment dat wij bieden, zowel van DOCG-als IGT-wijnen, is bedoeld om de smaken van alle gerechten te versterken en om er te zijn op momenten van samenzijn waarbij wij ook de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen.