Over VINOPROVA

 

Van hobby naar professioneel

 

We zijn eind jaren 90 gestart met de import van allerlei interessante wijnen uit Italië voor familie, vrienden en relaties en niet op de laatste plaats voor onszelf. We organiseerden proeverijen dat leverde dan ook boeiende discussies op over smaak, houdbaarheid, prijs en kwaliteit. Het was een hobby die herkenbaar uit de hand liep maar wel met een positieve uitkomst. We besloten professioneel met onze hobby verder te gaan. En lanceerde enkele jaren later een website, waar wij onze wijnen op konden aanbieden.

 

Na vele jaren met succes gewerkt te hebben met onze wijnen uit Italië, zijn wij op een punt gekomen dat wij per 1 januari 2020 ons assortiment flink hebben uitgebreid met de wijnlanden Spanje, Portugal, Oostenrijk, Chili en Argentinië. Uiteraard hebben wij de wijnen eerst zelf kritisch geproefd met ons proefpanel, voordat wij de wijnen aanbieden op de website. En natuurlijk worden alle wijnen door ons zelf geïmporteerd. Deze uitbreiding was nodig omdat wij steeds meer vraag kregen van onze trouwe klanten naar wijnen buiten Italië. Tevens is de wijnwereld in een stroomversnelling geraakt wat betreft veranderingen door klimaat, trend-gevoeligheid, maar ook doordat men minder trouw dezelfde wijn wil blijven drinken ” Men wil vaker verrast worden”.

 

Ons beleid zal altijd vanuit het product naar onze klanten vertaald worden, dus eerst het product en niet de commercie. Dat geeft onze klanten de WAARBORG die men van ons kan verwachten, Michelin-waardige wijnen.
Onze drie sterren zijn: *Correcte wijn, *Correcte prijs, *Correcte levering!

 

Tevens zijn wij constant op zoek naar nieuwe wijnboeren en middelgrote producenten, welke aan onze kwaliteit ‘standaard’ kunnen voldoen. Vernieuwen en aanvullen blijft onze focus.

 

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0